Om Faaborg Pharma

Hudpleje skal hjælpe dig – ikke genere dig. Dette er vores primære fokus. Hos Faaborg Pharma går vi ikke på kompromis med allergene ingredienser, der kan være skadelig for din og familiens hud.

Vores kolde og tørre nordiske klima er udfordrende for huden, og gør at mange lider af tør hud. Siden 2001 har Faaborg Pharma udviklet og produceret effektive, men samtidig milde og skånsomme produkter, der plejer og fugter tør hud. Produkterne er made in Denmark. Eller rettere made in Faaborg. Alle vores produkter udvikles og produceres nemlig i den sydfynske købstad Faaborg med udgangspunkt i traditionelle apotekerværdier under kontrollerede ISO-certificerede forhold. I dag består Faaborg Pharma af en hel række hudplejeprodukter til både krop og ansigt af højeste kvalitet. Nogle produkter er AllergyCertified, hvilket betyder, at risikoen for allergi er minimeret.

Tør hud er ofte sart hud. Det er derfor ekstra vigtigt at vælge de rigtige hudplejeprodukter. Vi lægger stor vægt på at bruge rene og enkle ingredienser – uden parfume, parabener og farvestoffer. Du får rene produkter med stor effekt. Alle vores produkter er udviklet med et minimum af ingredienser – men med maksimal effekt.

Vi har formået at placere os blandt de førende inden for hudpleje til tør og sart hud og anbefales af en række specialhudlæger til daglig pleje af særlig tør og sart hud, da alle produkterne er gennemtestede af dermatologer og uden parfume, parabener og farvestoffer.

Vi er altid til at få fat på, og sætter en lige så stor ære i vores kundekontakt som i vores produktudvikling.