Om os

Om Faaborg Pharma

Hudpleje skal hjælpe dig – ikke genere dig. Dette er vores primære fokus. Hos Faaborg Pharma går vi ikke på kompromis med allergene ingredienser, der kan være skadelig for din og familiens hud.

Faaborg Pharma har været førende inden for problemløsende hudpleje siden 2001. Vi har holdt fast i samme vision, som vi blev grundlagt på: At være førende inden for hudpleje til tør hud og hjælpe forbrugeren til en bedre livskvalitet.

Siden grundlæggelsen har Faaborg Pharma udviklet og produceret effektive, men samtidig milde og skånsomme hudplejeprodukter til hele familien – hele livet. Fra den røde barnenumse til atopisk hud, fra pigmentforandringer til behandling af småskrammer og kløende hud. Alle hudplejeprodukterne er baseret på gode, gamle opskrifter, der bygger på traditionelle apotekerværdier. Nogle opskrifter er mere end 50 år gamle. Vi følger selvfølgelig stadig udviklingen, og der kommer hele tiden nye ingredienser til, som har dokumenteret virkning, og dem bruger vi også i vores hudplejeprodukter. Velkendte og veldokumenterede ingredienser er et gennemgående kendetegn for alle Faaborg Pharmas produkter. Her tilføjer vi udelukkende de nødvendige aktive ingredienser i en koncentration, der har dokumenteret virkning.

Vores mission

Hver gang vi udvikler et nyt Faaborg Pharma-produkt er målet, at det skal hjælpe forbrugeren med at opnå en sundere hud og afhjælpe et særligt hudproblem. Alle vores produkter forebygger og løser de mest almindelige hudproblemer – og er samtidig skånsom mod huden. Læs mere om vores produkter her.

“Vi gør os umage og fremstiller kun produkter med den højeste kvalitet af råvarer og doseret efter, hvilket problem de skal løse samtidig med, at de er udviklet med omtanke for forbrugerens sundhed”, Sten Grønved, direktør og ejer af Faaborg Pharma, apoteker og farmaceut.